Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Общи условия за публикуване на обява

» Публикуването на обяви в този Сайт е напълно безплатно и не се изисква регистрация.

» Екипът на e-motocafe.net не носи отговорност за публикуваните в едноименния Сайт обяви, освен за тези, които ще намерите в раздел „Специални оферти”, и в които изрично е упоменато, че e-motocafe.net е продавач.

» УКАЗАНИЯ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ: Обявите си можете да публикувате в раздела Е-борса от формата "Публикувай обява", към която има линк във всички страници на сайта. Първата стъпка е да се избере категория на обявата според артикула, който продавате (ЗАБЕЛЕЖКА: в тази електронна борса няма обяви за "Купува"). От избора Ви на "Производител" и написаното от Вас в графата "Модел" ще се образува заглавието на Вашата обява, не е нужно да формулирате други такива. Попълването на повечето полета е задължително, за да добие Вашата обява завършен вид, а с цел тя да бъде максимално полезна за евентуалните купувачи, моля, възползвайте се от възможността да дадете изчерпателна информация за обекта на продажба в полето "Детайли". След като сте формулирали Вашата обява и я изпратите, Администратор ще я прегледа и при липса на противоречия с настоящите Общи условия тя ще бъде публикувана в Сайта. Моля, отделяйте време за проверка на написаното - запазваме си правото да не публикуваме неграмотно написани обяви. Публикувана обява не може да бъде редактирана или изтривана от Ваша страна - тя ще бъде валидна за срока, който сте посочили във формата за публикуване на обява. 

» ЗАБРАНИ: Абсолютно забранено е публикуването на обяви с нецензурно и обидно съдържание. Забранено е публикуването на обяви с импулсни телефони, независимо дали това е указано. Недопустимо е повторното публикуване на една и съща обява. Не се толерира публикуването на обяви в неотговарящи на съдържанието им категории. Такива обяви няма да получат одобрение за публикуване в Сайта. Ако все пак забележите обява в някое от горните нарушения, моля, обърнете се към нас на е-поща office[@]e-motocafe.net. Предварително благодарим за Вашето съдействие. 

» ВНИМАНИЕ: Информацията в Сайта е публично достояние и затова съществува възможност недобросъвестни потребители да злоупотребят с нея. Ето защо в полето за контакти с продавача/подателя на обявата е задължително, същевременно достатъчно, въвеждането само на валиден е-mail адрес. Изборът да оставите и други координати за връзка е лично Ваш. 

» ПРОМЕНИ В ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ: e-motocafe.net си запазва правото да променя настоящите условия без предварително да известява потребителите. Новите Общи условия за публикуване на обяви влизат в сила от момента на тяхното публикуване в Сайта.


Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio