Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

E-бюлетин (Защо да се абонирам?)

 

 Защо да се абонирам?  

 

» Абонирайки се за електронния бюлетин на e-motocafe, Вие, три пъти месечно, на 5-то, 15-то и 25-то число, ще получавате известие на Вашата е-поща с информация за всички публикации в сайта - статии и новини - от съответния десетдневен период. Така ще сте винаги осведомени за актуалното съдържание на неговите страници. Освен това абонаментът автоматично Ви носи следните привилегии:

. . . 

· Вашите обяви в раздела Е-борса към сайта ще бъдет маркирани със статут VIP, т.е. ще са по-добре класирани и ще се отличават от останалите обяви с обикновен статут. Може да се възползвате от тази привилегия като при публикуването на обява във формата "Публикувай обява" въведете адреса на електронната си поща в съответната графа (задължително условие за публикуване на обява), след като предварително сте се абонирали за получаването му. Алтернативно, ако не сте се абонирали предварително за е-бюлетина ни, то при публикуването на обява е достатъчно само да сложите отметка в кутийката срещу опцията "Добавете ме в E-mail бюлетина и направете обявата ми VIP".

· Ползвате се с 8% отстъпка за всички "Специални оферти" с продавач e-motocafe от едноименната категория на раздела Е-борса.

· Шанс да спечелите големи и не чак толкова големи награди от гарантираното Ви участие в нашите поощрително-насърчителни почти ежегодно организирани томболи. 

. . . 

» За да се абонирате е достатъчно да напишете Вашия e-mail адрес и да натиснете бутона "абонирай се" от полето за абонамент, присъстващо на всички страници на сайта. 

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio