Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Реклама в сайта

» Рекламирайте в e-motocafe.net:

· Обърнете внимание на разположението на всички налични рекламни позиции в сайта и техните особености.

· Бъдете информирани, че освен стандартните банери и спонсорирани линкове, предлагаме още и платено присъствие под формата на рекламно каре с информация за Вашия бизнес към конкретна статия в сайта, посветена на продукт, който търгувате.

· Свържетесе с нас чрез формата за запитвания, която намирате тук или, алтернативно, използвайте формата за контакти към сайта. Открийте ни на телефон +359 887 685506 или +44 7587 417601, пишете до office[@]e-motocafe.net или ни намерете в Skype: e-motocafe. Очакваме да споделите Вашата визия за реклама в e-motocafe.net, предпочитани позиции, срок и бюджет, с който разполагате.

· От нас няма да чуете едно нещо - категоричен отказ. Стига интересуващият Ви рекламен формат да е на разположение, той може да бъде договорен срещу предложената от Вас цена.

» В най-добрия случай Вие ще намерите нас преди ние да открием Вас.

 

Форма за запитвания относно реклама в сайта

10 + 3
Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio