Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

УСЛОВИЯ ЗА СЪАВТОРСТВО: Търсейки по-богато и интересно съдържание, което да Ви предложим в сайта, предоставяме възможността всеки от Вас да стане съавтор на E-moto cafе. Ако мислите, че има какво да споделите, което вече да не е в нашето съдържание, и можете да го предложите по достъпен, увлекателен и технически грамотен начин, тогава се възползвайте от шанса. Всички изпратени материали ще бъдат внимателно прегледани. Ще публикуваме само най-добрите. 

Статиите ще бъдат подписани с Вашето име или псевдоним. Писането от Вас, редакцията от нас.

E-moto cafe не предявява претенции към авторските права на изпратените до редакцията статии. E-moto cafе се ползва само от правото на пръв ползвател. Четете това, което сами пишете!

Файл (.doc):
Снимки към статията:
* най-малко 3 снимки, свързани със статията
Добави поле за снимка

* въведете резултата от сбора
9 + 8
Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio