Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

KTM RC8 в ограничено количество за ограничено време.

3022 прочита 23.12.2008 0Коментара Добави коментар motorcycle.com
Австрийският мотоциклетен производител KTM обяви, че спортният им модел 1190 RC8 ще бъде в продажба за ограничен период от време, чрез програма за приоритетно депозиране и доставка. Тя се изразява в това, че клиентите, желаещи да притежават RC8, ще трябва предварително да депозират $1500 при някой от дистрибуторите на марката, за да си гарантират своята бройка. Програмата за приоритетно депозиране и доставка ще бъде в сила до 31.12.2008, след което ще се пристъпи към изпълнение на поръчките. Решението да се намалят наличностите на RC8 е част от плана на KTM да се преборят с моментната икономическа ситуация. За последната фискална година продажбите на австрийците са нараснали със 7%, но поради слабия долар общите приходи на компанията преди облагане са намалели с 49,4%.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio