Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Roehr 1250sc – вече се приемат поръчки за най-бързия и мощен спортен мотоциклет на Америка.

2153 прочита 23.12.2008 0Коментара Добави коментар thekneeslider.com
Roehr 1250sc е предпроизводствен прототип на върховния спортен мотоциклет, поне какъвто го виждат американците. Той е задвижван от специално разработена форсирана версия на V-образния двуцилиндров двигател Revolution на Харли-Дейвидсън. Мощността му е цели 180 конски сили. Рамата на Roehr 1250sc също не е обикновена. С името си Roehr Bi-Metal тя подсказва двукомпонентния състав, от който е изградена. Към американските достойнства на модела са прибавени и висококачествени европейски компоненти от топ-производители като Ohlins, Marchesini, Brembo, Akropovic и Pirelli. Така освен мускули, този интригуващ мотоциклет се сдобива и с цена в европейски маниер. Става дума за $49 995. Друг атестат за Roehr 1250sc е, че той е „гордо изработен в САЩ”.
 
След приключването на предпроизводствената подготовка всеки, който има свободно място в гаража и притежава 49 995 единици в щатска валута, вече може да поръча своя Roehr 1250sc. За улеснение на клиентите заявка може да се направи дори през eBay. Поръчките ще бъдат изпълнени през месец март 2009.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio