Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Нов Kawasaki Voyager.

2464 прочита 23.11.2008 0Коментара Добави коментар motorcycle.com
Vulcan 1700 Voyager e един от четирите модела, които формират новата за 2009 година линия Vulcan 1700 на Кавазаки. „Зелените” са изоставили досегашния 1600-кубиков двуцилиндров V-образен двигател в полза на новия с капацитет 1700 куб. см. Линията Vulcan 1700 включва още класически нейкид круизър (Vulcan Classic), преминаващ в Classic LT варианта с предно стъкло и дисаги. Следва Nomad с по-голямо стъкло, твърди отделения за багаж и круиз контрол. Флагманът в новата линия е именно Voyager – напълно облечен туристически круизър във версия с и без ABS. Това ще е завръщане след пет години в немилост за модела Voyager, с който Кавазаки отново ще хвърлят ръкавицата на конкурентите си в туристическия клас. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio