Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Бен Спийз смени Сузуки за Ямаха.

2291 прочита 23.11.2008 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
Дългогодишният пилот на Сузуки Бен Спийз премина в редиците на Yamaha Italia и догодина ще се състезава за отбора в световните Супербайк серии. Спийз вече беше официално представен като част от новия си отбор на специална церемония. През сезон 2008 в MotoGP младия американец от Тенеси замести в Гранд При на Великобритания контузилия се Лорис Капироси. Там Спийз зае 14-та позиция и спечели първите си точки в най-престижната мотоциклетна надпревара. Освен това на Лагуна Сека и Индианаполис (20 юли и 14 септември) той участваше с уайлдкард, завършвайки 8-ми и 6-ти съответно, въпреки че на Лагуна Сека кара с болки в корема, а в Индианаполис, с шестото си място, изпревари и двамата титуляри на Rizla Suzuki - Капироси и Вермюлен.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio