Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

KTM Duke 690 генерация 2012 - шпиониран

3583 прочита 29.04.2011 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Неизвестен ентусиаст се предполага, че е направил първите шпионски снимки на новия KTM Duke 690, очакващ се да дебютира на мотоциклетното изложение EICMA по-късно тази година. Автрийският стрийтфайтър е бил заснет съвсем близо до централат на Оранжевите в Матигхофен. И ето как ни бяха спестени месеци в очакване да видим новия Duke.

Говори се, че той ще е с няколко конски сили по-мощен от предшественика си, вероятно впрягайки приблизително 70 коня, с което вдигането на предно колело ще става още по-лесно от преди. Освен тази много важна за всеки мотоциклет от този тип характеристика, другите подобрения по модела ще включват ревизирани шаси и двигател, както и някои стилистични такива, засягащи фара, седалката и ауспуха.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio