Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Още една алтернатива в 125-кубиковия спортен клас

3486 прочита 29.03.2011 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Rieju RS3 е най-новото предложение, което мотоциклетната индустрия отправя към начинаещите ездачи почитатели на спортните машини. Испанската компания Rieju използва за задвижването на малкия спортист 125-кубиковия агрегат на Yamaha YZF-R125, само че, заради по-лесното тунинговане, негова карбураторна версия. Двигателят е едноцилиндров, четиритактов, с водно охлаждане и способен да възпроизведе мощност, равняваща се на 15 к.с. Сухото тегло на мотора е 122 кг, предната вилка е обърната телескопична, а задното окачване е решено с алуминиев шарнир. Към другите характеристики на RS3 могат да се отбележат дигиталното табло с компютър, запомнящ информация от рода на максимално развита скорост, и дисковите спирачки с двубутални апарати.

Rieju RS3 вече е в продажба във Великобритания и може да бъде закупен срещу 3299 парични единици от местната валута. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio