Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Suzuki GSV-R и как можеш да изглеждаш добре, дори когато губиш

4013 прочита 13.03.2011 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Suzuki представиха последният 800-кубиков GSV-R преди въвеждането на еднолитровите машини от следващия сезон в MotoGP. Едновременно с това Rizla разкриха официалната окраска за единствения си мотоциклет в надпреварата. Цветовете са познатите за компанията, произвеждаща хартия - небесно синьо и жълто. В комбинация с новия дизайн обаче, оцветеното в синьо Suzuki е навярно най-красивият състезателен мотор, който ще имаме удоволствието да наблюдаваме тази година. 

И въпреки многото подобрения в техническо и всякакво друго отношение едва ли иначе талантливият Алваро Баутиста и неговото Suzuki GSV-R често ще са сред победителите и този път. По-устойчивата рама, подобрената геометрия на шасито, усъвършенствания софтуер, амбицията на отборния мениджър Пол Денинг и всичко останало няма да е достатъчно това да стане печелившата машина на Rizla Suzuki, но със сигурност небесно сините ще губят със стил, много стил.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio