Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Нова триколка от Morgan Motor Company

5238 прочита 26.02.2011 0Коментара Добави коментар Димо Димитров

Английският производител Morgan Design официално представи новата версия на легендарната си триколка. Традиционният дизайн е комбиниран с новите технологии и резултатът е наистина чудесен. Morgan 3 Wheeler, както е официалното име на триколката, се задвижва от двигател Harley-Davidson Screaming Eagle V-twin с бензиновпръскваща система, монтиран между предните колела и предоставящ мощност от 115 к.с., комбиниран с петстепенна скоростна кутия на Mazda. Тръбната рама и алуминиев корпус осигуряват ниско тегло (под 500 кг) на двуместната машина. Това от своя страна допринася за постигането на така желаните напоследък ниски емисии на CO2 и намален разход на гориво. Цената ще е около $40000 за базовия модел, а за екстри като кожен салон и боя по поръчка, като тази на снимките, която е дело на американското студио Morgan Design, ще се заплаща допълнително.

В Северна Америка Morgan 3 Wheeler ще се регистрира като мотоциклет. Честито на янките! Ето защо вярвам, че това ще е основният целеви пазар за възродената триколка на Morgan.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio