Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Suzuki с ръст в продажбите и спад в приходите през 2010 година

3020 прочита 09.02.2011 0Коментара Добави коментар Димо Димитров

През последните девет месеца на 2010 година Suzuki са продали повече мотоциклети спрямо същия период на 2009-та, но като цяло печалбите са по-малки. С продадени 975 000 машини за второто, третото и четвъртото тримесечие на 2010-та японският производител бележи ръст от 6,1% спрямо 2009 година. Спечелените 2,36 млрд. щатски долара обаче са с 4,6% по-малко спрямо приходите за същия период на предходната година.

Скока в продажбите Suzuki отдават предимно на азиатския пазар, в частност на индийския, индонезийския и пакистанския, където те все още са на високи равнища. Спад се наблюдава в Северна Америка, Европа и Япония, където се продават моделите от по-високия ценови клас.

При все това, Suzuki Motorcycles е единственото подразделение на марката, обявило парични загуби през 2010 година, загуби, възлизащи на 85,7 млн. долара.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio