Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Moto Guzzi с прототипи на круизъра California и оф-роудъра V7 Scrambler

2591 прочита 02.02.2011 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

На годишната среща на компаниите, влизащи в състава на Piaggio Group, която се проведе в Монте Карло, бяха разкрити два нови прототипа на Moto Guzzi. Изглежда някой е бил достатъчно (неблагораз)умен да снима с мобилния си телефон и заснетото веднага се появи в мрежата. Скоропостижно Moto Guzzi предоставиха информация за въпросните мотоциклети и нови, по-качествени фотографии станаха достояние на онлайн потребителите.

Става дума за моделите California и V7 Scrambler на марката с разперилия криле орел. Представители на производителя твърдят, че засега това са само прототипи, които имат за цел да покажат какво може да се очаква от Moto Guzzi в близко бъдеще. Въпреки казаното и двата модела изглеждат достатъчно реални и завършени, така че не е нелогично да очакваме скорошното им качване на конвейра.

Роберто Коланино, изпълнителният директор на Piaggio Group, лично вдигна воала на новите California и V7 Scrambler. Първият е еволюция на познатия круизър със същото име от каталога на Moto Guzzi. Той е оборудван с 1400-кубиков напречно разположен двигател и карданна вторична предавка. Колелата, спирачките и окачването са изцяло нови и се предполага, че ще работят в пъти по-добре от тези при актуалната сега генерация на California. Стилът и цялостното излъчване на мотоциклета също са осъвременени.

V7 Scrambler е оф-роудър от типа, сигурно сте се досетили, скрамблър. Неговият задвижващ агрегат е 750-кубиков, също V-образен и с 90-градусов ъгъл между цилиндрите, както при всички Guzzi-та. Той е обут в гуми с двойно предназначние и се отличава с характерния за скрамблър стила високо изнесен ауспух.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio