Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Harley-Davidson с нов модел на мотоциклетното шоу в Ню Йорк

3365 прочита 22.01.2011 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

Blackline е името на новия мотоциклет в линията на Harley-Davidson за 2011 година. Той беше представен на международното мотоциклетно шоу в Ню Йорк. Blackline e базиран на платформата на много успешния за американската марка модел Softail. Новият мотоциклет се отличава с по-елегантен от традиционния за Harley вид, като типични черти на дизайна му са асиметричния резервоар и разделените ръкохватки на кормилото.

Blackline се задвижва от V-образен Twin Cam 96B двигател и 6-степенна скоростна кутия. В духа на старата школа при круизърите с марка Harley-Davidson е позицията на разделените ръкохватки, с което ръцете на ездача са почти на нивото на раменете. Друг отличителен белег на новия мотоциклет ще е неговата икономичност, нещо неприсъщо за нищо американско.

Blackline ще може да бъде закупен от дилърската мрежа на компанията от Милуоки през лятото на тази година срещу $15499.  

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio