Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Роси оздравява по-бавно от очакваното

2820 прочита 11.01.2011 0Коментара Добави коментар Димо Димитров


След операцията през ноември и травмата на рамото му, Валентино Роси заяви, че възстановяването му върви по-бавно от очакваното.  Като официален състезател на Ducati, Роси призна, че ще е нужно повече време за пълното му възстановяване и навярно това няма да се случи преди старта на сезон 2011 през март. Целта на пилота е да бъде готов на 100% през април/май и се надява че феновете му, освен верни и многобройни, са и търпеливи. На първото за сезона състезание в Малайзия на 20 март, Роси ще кара със занижен потенциал, но смята, че ще се чувства добре върху Ducati-то си.

Говорейки за машината на Ducati, Роси, след  7 години прекарани на гърба на Yamaha, добави: ,,Различен е от всички други мотори, това е истинска иновация, съвсем различна концепция от тази на японските производители. Нужно е да имаш малко по-агресивен стил на езда с Desmosedici.’’


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio