Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Обявиха цената на Ducati Diavel за САЩ, ами Европа?

3435 прочита 30.11.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Мускулестият спортен круизър на Ducati вече си има официална цена, поне в САЩ. Стандартната версия на Diavel ще струва $16995, докато Diavel Carbon ще коства на американските дукатисти още $3000 отгоре. Който пък иска да се сдобие с най-ексклузивната серия Diavel Carbon Red (на снимката) – кръстена така заради червената надлъжна линия, окрасяваща мотоциклета – ще трябва да извади $20395.

Каква ще е цената на радикалния круизър Ducati за европейския пазар още не е известно, а и не е лесно да се прогнозира по стойностите за Америка. Вероятно същото съчетание от цифрови знаци, и това е най-оптимистичната ми прогноза, но в единната европейска валута вместо в „зелено”. What the Diavel?! (под това доста оригинално мото тече маркетинговата кампания за промотирането на модела в световен мащаб; буквално означава "Какво по дяволите?!")


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio