Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Когато Роси срещна GP11 (видео препратки)

3220 прочита 22.11.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

На цялата заинтересована от моторни спортове аудитория е известно, че най-великият действащ мотоциклетен пилот Валентино Роси вече яхна новата си състезателна машина - Ducati GP11. Толкова дълго се спекулираше с преминаването на Доктора в скудерията, че въпросът как е протекла първата среща между пилот и мотоциклет несъмнено вълнува много хора. Снимката, която Джиджи Солдано - любимият фотограф на Роси - е направил, отлично улавя емоциите от събитието. Леката усмивка върху лицето на десеткратния световен шампион сякаш подсказва, че вселената най-сетне е намерила покой, че всичко си е дошло на мястото. Първите тестове с новото Ducati Desmosedici GP11 обаче не затвърдиха впечатленията за този вселенски мир, но пък това бяха само предварителни тестове. Ducati традиционно се славят като по-особени мотоциклети за овладяване, неотговарящи на стила на повечето състезатели. Досега единствено Кейси Стоунър съумя да използва потенциала на червения си мотоциклет. И като стана дума за червено, Роси и целият му екип от бивши служители на Fiat-Yamaha все още не носят официалния цвят на новия си отбор и използват запазената марка на Роси - жълтото.

Но ето за какво се е случило действително, когато Роси срещна GP11 (благодарим на недисциплинираните служители на Ducati и мобилните телефони с камери). Следват линкове към шест кратки видео клипа от историческото събитие:

Клип 1 / Клип 2 / Клип 3 / Клип 4 / Клип 5 / Клип 6

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio