Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Конкурс за име на новите KTM 125 Race и 125 Stunt.

3239 прочита 26.06.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net

KTM, чиято мотоциклетна гама е доста бедна откъм имена, са обявили конкурс за име на новите им модели 125 Race и 125 Stunt, в който всеки навършил шестнадесет години може да вземе участие. Наградата за победителя е един от въпросните мотоциклети, без право на замяна за паричната му равностойност.

Двата модела дебютираха на EICMA миналата есен и се очаква да влязат в продажба като ранни предложения от каталога за 2011 година, т.е. може да ги видим в шоурумовете на марката - само в Европа - още през този септември или октомври, но без никакви конкретни гаранции за това.

Целта на австрийците е да намерят име, което да звучи добре на езика на  днешните младежи, следващото поколение мотоциклетисти. За да участвате в конкурса - специалната страница на KTM във Facebook.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio