Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Harley-Davidson си търси нов дом.

2296 прочита 18.05.2010 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
Базираната в Милуоки, щата Уисконсин, легендарна марка може да се премести на ново място, за да запази конкурентните си цени, както сега са определяни те от компетентни лица. В тази връзка законодателите на северния щат трескаво търсят начин да задържат крупния данъкоплатец на своя територия.

От друга страна, Harley-Davidson са обявили началото на процеса по търсене на нов дом, който да ги приюти. Желаещи едва ли ще липсват, но говорителят на компанията Боб Клайн наскоро е изявил надежда, че в крайна сметка Harley-Davidson ще остане в родния си Милуоки.

Съществува възможност целият казус да е просто един фарс, който от HD разиграват, за да извиват ръцете на властите с цел получаване на по-големи данъчни облекчения и други ползи от подобен характер. Във всички случаи крайно решение по въпроса трябва да има до есента. Ако се стигне до местене, тогава мотоциклетният производител ще изнесе от Уисконсин и около 1700 работни места, от които 1300 в района на Милуоки.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio