Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Aprilia Tuareg 2011 се очаква да бъде официално представен в Милано тази година.

2826 прочита 31.03.2010 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net
В рамките на миланското мотоциклетното изложение EICMA, което по традиция ще се проведе в края на годината, се очаква да бъде представен новият приключенски турър на Aprilia - Tuareg. Мотоциклетът ще се задвижва от същия 750-кубиков, редови двуцилиндров двигател като при моделите Shiver и Dorsoduro. Рамата му ще е тръбна, стоманена, а предното колело ще е с размер 21 инча, което подсказва оф-роуд насочеността на Tuareg.

Говори се още, че е възможно и създаването на по-култивирана модификация на Tuareg, която ще е с 1200-кубиков двигател, 19-инчово предно колело и с подчертано шосейни настройки. След появата и на този мотор в максиендуро класа, при тъй наречените приключенски туръри буквално ще заври и закипи.

Информационният теч около Aprilia Tuareg води началото си откъм Motociclismo, а това придава голяма доза достоверност на нещата.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio