Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Спекулации хвърлят MV Agusta в ръцете на Паоло Берлускони и концерна Garelli.

2372 прочита 28.03.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Паоло Берлускони, брат на италианския премиер Силвио Берлускони, е спряган за новия собственик на мотоциклетната марка MV Agusta, която Harley Davidson почти отчаяно се опитват да продадат. Споменаването на Паоло Берлускони в лицето на неговия концерн Grelli, познат със сглобяваните изцяло в Китай скутери, в едно изречение с името на емблематичната мотоциклетна марка MV Agusta, тръгна от уеб-страницата на Motociclismo. Всъщност Garelli проектира своите двуколесни в Италия и търси да си осигури производствени мощности на родна земя, което е породило интереса на премиерския брат към компанията от Варезе и по-скоро фабриката, в която и към момента се сглобяват двуколесни икони като F4 и Brutale. Главен пробелм остава цената, която американците ще поискат за своята собстваност.

Интересното е, че в цялата история е намесено името и на втори потенциален купувач. Това е Марио Морети - собственик на производителя на обувки Geox - и групата от инвеститори зад него. Така на масата за преговори всичко ще се реши от това кой е готов да предложи повече пари за поредния провал на HD, какъвто се оказа  за тях MV Agusta.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio