Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Хорхе Лоренсо със счупена ръка - пропуска тестовете на Сепанг.

2395 прочита 22.02.2010 0Коментара Добави коментар bikesportnews.com

Испанският пилот на FIAT-Yamaha Хорхе Лоренсо е получил фрактура на дясната ръка вследствие на падане при тренировка по мотокрос. В резултат на тази си контузия Лоренсо ще пропусне втората серия предсезонни тестове на малайзийската писта Сепанг.

Инцидентът с вицешампиона от последния сезон в Кралския клас на MotoGP се е случил в Каталуня, където той се подготвя между тестовите сесии. Мотокросът е бил част от тренировъчната му програма, а самото падане е станало в бавен завой и затова Лоренсо се е отървал без други сериозни наранявания. Въпреки това полученото счупване е много неприятно и пилотът ще бъде със специална титаниева протеза и гипс през следващите четири до шест седмици. Все пак се очаква Хорхе да е на линия за последните изпитания преди началото на новия сезон, които ще се проведат в Катар през втората половина на март.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio