Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Мотоциклетният свят стана по-красив след дебюта на Bimota HB4.

2869 прочита 25.01.2010 0Коментара Добави коментар asphaltandrubber.com

Съвсем наскоро италианският мотоциклетен производител Bimota направи две премиери за своите най-актуални машини - супребайкът DB8 и състезателният HB4. И докато повече внимание се отделяше на цивилния модел, някакси в неговата сянка остана по-незабелязан може би най-красивият спортен мотоциклет на всички времена, а именно Bimota HB4. Той ще е лицето на компанията от Римини в опита й да впечатли с участието си в Moto2 тази година. Въпреки кръвосмешателството при това двуколесно - задвижва се от преработен двигател на Honda CBR600 - то взривява емоциите с чистия си италиански сексапил и уникалните дизайнерски решения, намерили приложение в него. 

Когато преди известно време отразихме по шпионски тестовете на мотоциклета от пистата Бинето край Бари, освен че фотографиите бяха с лошо качество, но и някои черти на мотора успешно бяха прикрити от изцяло черната боя. Сега, след официалния дебют на HB4, си личи, че той действително е изключителен, а с оригиналните си цветови шарки се превръща почти в творение на изкуството. 

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio