Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Ново сътрудничество в мотоциклетната индустрия между ATK и Hyosung.

3008 прочита 21.11.2009 0Коментара Добави коментар hellforleathermagazine.com

ATK - малка американска компания, която произвежда кросови мотоциклети - ще си партнира с корейския мотоциклетен производител Hyosung в направата на гама от двуколесни с малък обем и ниска производителност, предназначени за легална улична употреба. Новата съвместна продуктова линия ще се разпространява чрез дилърската мрежа на Harley-Davidson в САЩ. Всъщност само отделни единици от дистрибуторите на легендарната марка ще продават малките мотори.

Сътрудничеството между двете компании се изразява в доставка на оригинални корейски части от страна на Hyosung, а процесът по сглобяването ще се извършва от базираната в щата Юта ATK. Също така крайният продукт ще се продава под името на американската страна по това ново сътрудничество в мотоциклетната индустрия.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio