Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Inmotec – нов отбор в MotoGP през следващия сезон.

2590 прочита 27.10.2009 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net

Испанската компания Inmotec Consultora Técnica, която към момента поддържа отбора на Inerzia-Inmotec в националния шампионат по мотоциклетизъм на Испания, догодина ще влезе в MotoGP. Компанията ще се състезава със свой мотоциклет - 800-кубиковият Inmotec GPI 10, който ще бъде официално представен във Валенсия след надпреварата от последния кръг на 8-ми ноември.
 
Сред хората, наели се да помагат в усилията на Inmotec, личат имената на инженера Николас Рейтнер от бившия Team Roberts и механика Георги Вукманович, работил с пилоти като Фреди Спенсър, Ранди Мамола и Макс Биаджи.
 
Вливането на свежа кръв в редиците на MotoGP е добра новина с оглед оттеглянето през настоящия шампионат на Grupo Francisco Hernando и предстоящия пълен отказ на Kawasaki, в лицето на Hayate Racing, след неговия край.

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio