Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Хорхе Лоренсо ще остане във Fiat Yamaha Team и през следващата година.

2282 прочита 25.08.2009 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net

Испанският пилот на Fiat Yamaha Team Хорхе Лоренсо е подновил договора си с отбора и ще кара със заводска Ямаха и през 2010 година. Самият Лоренсо заяви, че са му трябвали две седмици, за да стигне до това решение, но вярва, че в момента то е най-правилното за неговата кариера.

Амбициозният състезател беше цел на някои от най-големите отбори в MotoGP и затова водещите фигури във Fiat Yamaha, навярно, са много доволни от настоящата развръзка на нещата. По този начин вътрешните сътресения в отбора ще бъдат преодоляни, а от друга страна вече могат да се правят конкретни планове за сезон 2010 в най-престижната мотоциклетна надпревара, където Хорхе Лоренсо отново ще играе главна роля в редиците на Fiat Yamaha Team.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio