Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Suzuki пускат състезателния RMX450Z Enduro, прицелен в рали Дакар 2010.

2671 прочита 26.06.2009 0Коментара Добави коментар fasterandfaster.net
След главоломните изменения на условията за участие в прочутото рали Дакар при мотоциклетите, Suzuki видяха ниша, в която, както изглежда, ще се намърдат. В началото на месеца ви информирахме за решението на организаторите на ралито ASO да допускат за участие само мотоциклети с работен обем до 450 куб. см, считано от тази година. В резултат KTM обявиха оттеглянето си от надпреварата, която доминираха през последните й осем издания в класа на двуколесните.
 
Новата ендуро машина на Suzuki RMX450Z, с която японците ще опитат късмета си в Дакар, е изградена около кросовия модел на компанията RM-Z450. RMX ще е с оптимизирано за ендуро каране окачване, осветителна система, дигитални измервателни уреди и други характеристики, съобразени с изискванията на дългото състезание. Мотоциклетът ще може да бъде закупен от дистрибуторите на марката по-късно през годината. Цени не се съобщават.


Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio