Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Новини

Стартира BMW Motorrad Innovation Contest 2009.

2552 прочита 21.04.2009 0Коментара Добави коментар thekneeslider.com
BMW Motorrad е в търсене на нови креативни идеи за бъдещите си продукти. Затова немците инициират Innovation Contest 2009, в рамките на който всички техни почитатели ще могат да изложат своето виждане за бъдещето на мотоциклетите и да изпратят проекта си директно до BMW. Ето щрихите, към които трябва да се придържате, ако искате да участвате:
 
„Какъв ще бъде перфектният мотор на бъдещето – какви характеристики трябва да притежава, колко ще струва, кой ще го купи? Каква ще бъде следващата модна тенденция при мотоциклетите, която ще очарова младите от следващото поколение? Ние търсим уникални, напредничави продукти и услуги за бъдещето на мотоциклетите, скутерите, мотопедите и подобните на тях. Решенията трябва да въплъщават иновативни технологии, страст и модерен лайфстайл. Какви функции на подвижността би изпълнявал? Каква насоченост трябва да има: свободно време, забавление, пътуване, бизнес, стил, екология, икономичност? Избягайте от общоприетите концепции и оставете въображението си да полети! Участвайте в развитието на бъдещето на мотоциклетите и установете нови тенденции що се касае технология, движеща сила, материали, услуги, дизайн и цялостна концепция. Опишете вашето лично виждане, вашата моторизирана мечта на две колела.”
 
Предвидени са няколко награди – 2000 евро и някои други материални поощрения – за най-добрите идеи. Ако сте креативен, с новаторско мислене и самочувствие, че идеите ви могат да видят бял свят, то опитайте! България не присъства в листа с контактите към официалните представители на BMW, но желаещите едва ли ще се спрат пред това. Можете да адресирате идеите си до някоя от най-близките държави от списъка или до главната дирекция на компанията в Германия. Проучете възможностите.
 
Линк към конкурса: BMW Innovation Contest 2009

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio