Марко Симончели почина от раните си след тежка катастрофа на Сепанг

Тъжна новина за света на мотоциклетния спорт, който днес загуби един от най-ярките си млади таланти. Италианският пилот на San Carlo... прочети повече »

Представяне

Indian Chief 2009

3439 прочита 19.01.2009 0Коментара Добави коментар e-motocafe.net
Научаването на новината, че легендарната американска марка мотоциклети Indian е на прага пред своето поредно завръщане в бизнеса, разбуни духовете в E-moto cafe и затова представяме на вашето внимание тази извънредна кратка статия. Ще споменем само, че първите американски мотоциклети се връщат на пътя, водени от новия Indian Chief, който засега е единствения модел на възкръсналата компания. „Вождът” е проектиран в цели четири версии – Standard, Deluxe, Roadmaster и Vintage. Особеностите на всяка от тях можете да научите на официалния фирмен сайт.
 
Stellican Limited – сегашните собственици на Indian Motorcycle – ще наблягат на ръчната изработка, превъзходното качество и ексклузивността на своята продукция, тъй като Indian Chief ще се произвежда в ограничени количества. 
 
За всичко неизречено оставете снимковият материал да говори. 
 
Снимки: www.indianmotorcycle.com 

Chief Standard

Chief Deluxe

Chief Roadmaster

Chief Vintage

Други снимки в рубриката

Стани съавтор на e-motocafe
е-motocafe.net ще направи всичко възможно, за да осигури достоверността и актуалността на информацията в уебсайта, но няма да носи отговорност за допуснати грешки и неточности. Информацията може да подлежи на промяна по всяко време без предупреждение.
Copyright © 2008-2018 Всички права запазени
Условия за ползване
Created by Pixeldepo Studio